Welkom bij Jeacces!

Welkom bij Jeacces, welkom bij mij. Bij mij mag je jezelf zijn. Of je nu komt voor een ontspanningsmassage, een Bars sessie of een Energetische Facelift. Ik vind niet snel iets raar, of stom. (hooguit bijzonder 😉 )
Dit komt doordat ik mijn hele leven het gevoel heb gehad er niet bij te horen. Thuis in het gezin niet, op de lagere school niet en op de middelbare school al helemaal niet. Tijdens mijn studies niet, behalve de ene die ik wel heb afgemaakt, tijdens mijn verschillende ‘werkkringen’ niet.
En altijd heb ik mij afgevraagd; ligt het aan mij? Wat doe ik verkeerd? Nu weet ik, helemaal niks. Het is goed zo. Nu hoef ik niet meer ‘erbij te horen’.
Dit heeft alles te maken met bewustzijn, of gewaar zijn. Ik ben altijd al heel bewust geweest, zonder dat ik dat wist. Ik vroeg me wel eens af, ‘ben ik nou gek’? Nu weet ik, nee, dat ben ik niet, nooit geweest, gewoon gewaar. Alleen wist ik niet ermee om te gaan.
Na een ontwikkelingstocht van een aantal jaren ben ik in januari 2018 de cursus voor Acces Bars Practitioner gaan volgen. Zo, dat was thuiskomen. Hier vielen alle stukjes op zijn plaats. Nu volg ik de energie met vol vertrouwen, wat ik voorheen deed met veel twijfel en verkeerde ‘afslagen’, om uiteindelijk te komen waar ik nu ben. Zo ga ik opnieuw mijn eigen bedrijf starten, nu vol vertrouwen met de dingen waar ik gelukkig van wordt.

Wat kan ik je bieden? ‘Gewoon’ een ontspanningsmassage in combi met reiki, een Bars behandeling of een Energetische facelift.
Ik ga werken met ‘op inschrijving’.  Als er minimaal 4 gegadigden zijn voor een behandeling, dan geef ik de behandeling op een mooie (nader te bepalen) locatie in de natuur in de buurt van Assen.

Wat heb ik eraan? Een ontspanningsmassage in combi met reiki geeft je een diepe weldadige ontspanning, maakt blokkades los en helpt je immuunsysteem te versterken. Een Bars behandeling werkt in op verschillende levensthema’s zoals Creativiteit, Lichaam, Verdriet, Geld, Structuur, Gewaarzijn, Controle, Vriendelijkheid, om er een aantal te noemen. (er zijn er nog veel meer) Eventuele blokkades, oordelen, vooroordelen en conclusies die je over deze thema’s hebt, kunnen oplossen. Dit geeft ruimte in je hoofd en lichaam, je voelt je lichter en alles kan gaan stromen.

De Energetische facelift is een methode om vroegtijdige veroudering tegen te gaan in zowel je gezicht, je lichaam als je ‘mind’. Laat alle stress en zwaarte uit je hele lijf en je hele systeem halen en herstel het. Herstel je huidcellen en ga stralen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s