Creëren

Wie kun je zijn om vandaag iets moois, iets nieuws of iets anders te creëren? Welke energie kun je vandaag zijn om wat dan ook te creëren? Wat kun je doen vandaag om je allermooiste dag te creëren?

Stel je deze vragen wel eens aan jezelf? Sinds kort doe ik dat wel. Zonder direct een antwoord te willen geven. Gewoon de vraag stellen en voelen waar je energie naar toe gaat. Wat voel je als een van deze vragen stelt? Kun je er op afstemmen? Volg de energie die je dan voelt en kijk wat er gebeurt. Weke deuren gaan er voor je open?

Oefen er maar eens mee!

Ik ben bezig deze website te creëren. Omdat ik net naar een heel inspirerende webinar heb geluisterd zindert het van de creatie energie in mij. (Heerlijk :-))Ik maak een mindmap over waar ik nu sta op bepaalde gebieden, hoe is mijn energie op die gebieden? Waar kan het omhoog? Hoe doe ik dat? Wat heb ik nodig?  Wie wil ik daarvoor zijn? Ik laat het stromen, het komt vanzelf, nadenken is niet nodig. (nou ja een beetje dan 😉 )

En nu ga ik iets voedzaams creëren voor mijn lichaam. Want dat roept inmiddels ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s