Energetische Facelift

Wauw! Afgelopen zondag heb ik de cursus voor Energetische Facelift mogen volgen. Wat een zinderende energie en wat een inzichten in de energetische processen heb ik weer mogen ontvangen. Zowel tijdens het geven als het ontvangen voelde ik de energie stromen, wat een fijne gewaarwording is dat. Elke keer weer. Bij elke cursus word ik me meer gewaar van de energie die we zijn. Ik ga ervan uit dat alles om ons heen energie is en dat energie energie beïnvloedt. Als je dat steeds meer, tot in elke cel gaat voelen, groeit ook het besef wat voor impact jij met jouw energie kunt zijn!
Welke energie ben jij vandaag?

Alles is energie, ook wat je denkt of oordeelt over jezelf of iemand anders. Wat nu als al die gedachten, oordelen en conclusies te zien zijn in je gezicht? Hoe zou je gezicht eruit zien als je al die oordelen, conclusies en gedachten kunt oplossen? Ik ben benieuwd, nieuwsgierig eigenlijk naar de veranderingen die de Energetische Facelift teweeg kan brengen. Bij mezelf, maar vooral bij anderen. Het begint alweer te tintelen bij de gedachte om iemand ‘onder handen te mogen nemen’. Wat is er allemaal mogelijk?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s