Vakantie

Vakantie: een tijd om te ontspannen, genieten van en met elkaar, de mensen die je ontmoet als je op vakantie gaat, een andere omgeving, de camping of het hotel waar je verblijft. Even alle zorgen van je af laten glijden. (eigenlijk jammer dat dat nodig is hè?) De boel de boel te laten en te doen waar je zin in hebt. (eigenlijk zou je dat altijd moeten kunnen doen ;-))
Kortom, een tijd waarin je niet hoeft te werken, (tenzij je een baan hebt waarin je alle bovenstaande dingen kunt doen ;-)) Zo heb ik ook de afgelopen tijd genoten van mijn vakantie, welke overigens nog niet is afgelopen. Heerlijk 6 weken samen met mijn kinderen genieten van heel veel leuke dingen en vooral niks moeten. Ook een tijd om na te denken. Hoe en waar wil ik mijn praktijk gaan voeren? Ik heb een aantal leuke plekken op het oog! Hoe en wat daar laat ik me nog niet over uit….
Dus. Hoe mijn website in de gaten! 20180814_202400

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s