Over

selfie

Mijn naam is Jeanet Wemmenhove.  Naast mijn baan als begeleider en gezinsondersteuner volg ik de energie en heb ik mezelf laten opleiden tot Bars Practitioner en Energetische Facelift Practitioner. Op dit moment geef ik de behandelingen thuis, met mooi weer de Bars en Facelift in de tuin, tot ik een voor mij geschikte locatie heb gevonden waar ik mijn praktijk wil vestigen.

Daarnaast houd ik ervan om te wandelen en foto’s te maken van onze prachtige natuur, te sporten, te lezen, tuinieren en te koken.

6102018heitindetuin

Als Bars Practitioner leer ik je toegang (Acces) verschaffen tot meer gewaarzijn. Gewaarzijn van jezelf en je omgeving. De Bars zijn het fundament waarop Acces Consiousness gebaseerd is.
Een vol hoofd, in kringetjes rondlopen, vastzitten, (hoog) gevoelig zijn. Misschien herken je het wel. Hoe zou het zijn om een manier te vinden om ‘de ruis’ van de lijn te halen? Om meer rust in je hoofd te creëren? Om boven dat kringetje uit te kunnen stijgen en te kunnen zeggen; ‘hé ik wil dié kant op! Om alles wat op je af komt, niet geforceerd proberen buiten te sluiten, maar te laten gaan en alleen dát op te pikken wat een bijdrage levert aan jouw zijn op dat moment?
Alles is energie. Als je je energie verandert, verander je je leven.

In januari 2018 heb ik mijn eerste Acces Bars class gevolgd. Deze techniek sluit perfect aan op mijn visie op hoe het leven en de mens in elkaar steekt. De bars zijn een aantal punten op je hoofd die in verbinding staan met verschillende levensthema’s. Als je die aanraakt kun je eventuele blokkades oplossen, de energie gaat weer stromen, jouw ideeën over ‘hoe het moet zijn’ worden wat losser en je krijgt ruimte. Ruimte om te zijn wie je wilt zijn.
Wil je ook eens ervaren wat een Bars behandeling voor jou kan doen? Dat kan!

Je kunt het contactformulier invullen en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.